2012. július 18., szerda

Sean Bean és Kit Harington újra együtt


A Trónok harcában apát és fiút alakító páros a Silent Hill - A halott város folytatásában játszik újra együtt. De Haringtonnak további tervei is vannak!
Most, hogy a Trónok harca második évada a végéhez ért, és a harmadik széria készítése még az elején jár, Havas Jonnak is van ideje, hogy kibújjon egy kicsit a Fal mögül. Nem is vesztegeti az idejét, több filmben is láthatjuk és hallhatjuk majd a közeljövőben, jellemzően a fantasy és a misztikum nyomvonalán.


Sorozatbeli apjával, a Ned Starkot alakító Sean Bean színésszel együtt tűnik majd fel a hozzánk november 1-jén érkező Silent Hill Relevation 3D-ben. Michael J. Bassett – aki többek között a nálunk is bemutatott Solomon Kane direktora – az írója és rendezője a misztikus thrillernek, ami a Silent Hill videojátékból készült 2006-os, Christophe Gans rendezte horror, A halott város folytatása. Az első részben Radha Mitchell és Sean Bean házaspárt alakít, akik gyógyíthatatlan kislányukkal együtt elveszítik egymást a titokzatos, idegenek által lakott városban.


Bassett  történetnek középpontjában a 18. születésnapját ünneplő Heather Mason áll, akit rémálmok gyötörnek, így apjával együtt menekülőre fogja. A szálak persze Silent Hill-ben futnak össze. A főszereplő lányt ezúttal Adelaide Clemens alakítja, Sean Bean pedig a Christopher Da Silva-szerep mellett Harry Maso bőrébe is belebújik, méghozzá egyszerre. Kit Harington Vincent Carter karakterét kapta meg.


De a filmszerepek sora ezzel korántsem ér véget! Harington felkérést kapott a DreamWorks Így neveld a sárkányodat című animációjának második részére is, ami várhatóan 2014-re készül el. A gonosz hangját kölcsönzi majd, olyan színészek mellett, mint Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, T.J. Miller, Christopher Mintz-Plasse és Kristen Wiig. Jó döntés volt az eddigi sorozatszerep után, hiszen a Cressida Cowell regényéből készült Így neveld a sárkányodat 2010-es, első része óriási népszerűséget vívott ki, világszerte közel 500 mllió dolláros bevételt termelt. Sőt, a szakmai zsűri elismerése sem maradt el, két Oscar-díjra is jelölték a legjobb animáció kategóriában.


Jelenleg is készül továbbá a 2013-ra ígér The Seventh Son című film a Warner Bros. és a Legendary Pictures gyártásában, ahol Harington a Szellem tanító Jeff Bridges inasát formálja majd meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése