2012. július 18., szerda

George Martinnak már vannak hírei az új évadról


Mikor érkezik? Melyik regény alapján? Hány epizódot kap? - ezek a kérdések foglalkoztatják a napokban leginkább a Trónok harca rajongóit. Most a választ is megkapjuk!
2012 áprilisában az HBO programigazgatója bejelentette, a Trónok harca második évada után készül a folytatás is, jön a harmadik széria! Nem meglepő, hogy most, amikor a Királyok csatáján alapuló második évad befejeződött, a világ összes rajongója arra kíváncsi, mikor érkezik a folytatás, kik lesznek az új karakterek és színészek.


Sőt, akik olvasták A tűz és jég dala fantasy-regényciklus darabjait, joggat teszik fel azt a kérdést is, vajon az új széria is tíz epizódból áll-e majd. A Kardok vihara című regény ugyanis - ami a sorban következik - meglehetősen terjedelmes alkotás. Jogos a kérdés, netán két évadot is kitesz a regény?






Az író George Martin maga oszlatta el a találgatásokat, egész pontosan Not A Blog című blogján írta meg a következő évi terveket:
“Akárcsak az első két évad, a harmadik is tíz epizódot kap majd.  Az új széria nagyjából a Kardok vihara első fele alapján készül, ami ugye a regénysorozat harmadik darabja.” Azt is elárulta, hogy a hetedik részt ő maga írja, egyelőre Autumn Storms munkacímen szerepel.


Nos, ha hihetünk Martinnak, és miért ne tennénk, akkor arra számíthatunk, hogy a Kardok vihara második felét bizony csak a negyedik évad hozza el. Várjuk a hivatalos bejelentést! Addig pedig kövessük nyomon a harmadik évad előkészületeit, hamarosan jönnek a hírek, érdemes figyelni weboldalunkat és a Trónok harca, valamint az HBO Magyarország Facebook oldalát is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése