2012. augusztus 29., szerda

Epizód letöltés


A mai világban már sokféle képen hozzá juthatunk tartalmakhoz. Ha te újra szeretnéd nézni a Trónok harca egy-egy jeleneteit lehetőséged van megvásárolni. Ezt például meg teheted a http://www.dvdbluray.hu, vagy az http://www.olcsobbat.hu weboldalon(8000 Ft átlagosan az ára).

Ha te még is inkább a mai is divatos letöltés mellett döntesz,lehetőséged kínálok ennek elérésre.
Tudnod kell ez illegális tevékenység,a hírblog semmilyen formában nem kapcsolódik ezekhez a jogsértő tartalmakhoz. Ezért kizárólag e-mailben való felkeresés által osztom meg ezt veletek.

Írj egy e-mailt a SecularUpload@gmail.com címre.

[1. és 2. évad részeit tudod letölteni,valamint a 3. évad elindulásával a mindig aktuális rész letöltésére is van lehetőség]

Az alábbi jogi nyilatkozat mindenféle felelősség alól felmenti magát az oldal,és üzemeltetője.
AZ OLDAL NEM TÁROL JOGSÉRTŐ TARTALMAT. MINDEN TARTALOM, KÜLSŐ, NEM ÁLTALUNK ÜZEMELTETETT SZERVEREKEN TALÁLHATÓ, MELYNEK, MI CSAK MEGJELÖLJÜK HELYÉT. EZEKNEK RÉSZLEGES TARTALMÁT NEM ISMERJÜK, ÍGY NEM IS TUDUNK ÉRTÜK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET VÁLLALNI. AZ INFORMÁCIÓS TÁRSADALOMMAL ÖSSZEFÜGGŐ SZOLGÁLTATÁSOK EGYES KÉRDÉSEIRŐL SZÓLÓ 2001. ÉVI CVIII. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN OLDALUNK TELJESEN LEGÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTAT, A TÉNYLEGESEN SZOLGÁLTATOTT ADATOK/FILMEK JOGDÍJAI A FILMEKET ÉS EGYÉB AUDIOVIZUÁLIS TARTALMAT SZERVEREIN TÁROLÓ SZOLGÁLTATÓKAT TERHELI! LINKEK MEGOSZTÁSA SZÖVEGES FORMÁBAN ÉS BLOGON NEM WAREZ, HANEM SZEMÉLYES ÖNKIFEJEZÉS, MELYNEK KORLÁTOZÁSA A SZABAD VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS JOGÁT SÉRTI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése