2012. július 15., vasárnap

A Game of Thrones 3. évad új karakterei


A 60-as években futott The Avengers című sorozat Emma Peelje, Diana Rigg színésznő is szerepet kapott a sorozat harmadik szériájában. Bemutatkoznak az újoncok!

A 2012-es Comic-Conon a Trónok harca panelben számos bejelentés történt. Egyrészt publikussá vált a harmadik évad 2013. március 31-i premierdátuma, másrészt az új széria szereplői közül is nyilvánosságra hoztak jó néhányat. Kezdődhet a bemutatkozás?

Mackenzie Crook, a brit Office, A Karib-tenger kalózai vagy a Solomon Kane színésze lesz Orell, a Falon túl élő, alakváltó varg, aki képes belehelyezkedni az állati elmébe, így befolyásolni annak cselekedeteit.

A szép remények és a Hope & Glory színésze, Clive Russell alakítja Bryndon Tully-t, akit másnéven "Fekete Hal"-ként emlegetnek. Clive nagyhírű lovag, Catelyn Stark nagybátyja. Évekkel ezelőtt összekapott bátyjával, Hoster Tully-val.

Missandei szerepébe Nathalie Emannuel bújik, aki Naath szigetről származik, ám gyerekként rabszolgasorsba kényszerült, testvérével együtt. Számos nyelvet megtanult az évek során, így a rabszolgakereskedő Kraznys tolmácsa lett. Az angol színésznő legismertebb szerepe Sasha Valentine a Hollyoaks című brit sorozatban.

Stannis Baratheon egyetlen gyermekét Shireent Kerry Ingram alakítja. Sivár életéből a lány a mesék és mítoszok világába menekül, a könyvek és a történetek a mindenei.

Diana Rigg (a képen) alakítja majd Olenna Tyrell-t, a Redwyne-házból származó Töviskirálynőt, Margaery és Loras Tyrell nagymamáját.

Fotó: Europress/Getty Images 

Az Essos kontinensről származó Myr-i Thoros szerepét Paul Kaye kapta. Thoros vörös pap, a Lobogó Nélküli Testvériség kulcsfigurája, és a Fény Urának szolgálója, akárcsak Melisandre.

Thomas Brodie-Sangster ölti magára a titokzatos és misztikus Jojen Reed szerepét, aki majd Bran Stark szövetségeseként tűnik fel. Jojen testvérét, Meera Reedet Ellie Kendrick formálja meg. Meera a Starkokhoz végig lojális Howland Reed, Zavaros Rév urának legidősebb lánya.
Beric Dondarrion ünnepelt harcos, majd a Lobogó Nélküli Testvériség vezetője, akit Richard Dormer alakít.

A norvég származású Kristofer Hivju kapta meg a félelmetes Óriásvész Tormund szerepét, akinek jellegzetessége hatalmas termete és szakálla.

Philip McGinley-t mint képzett íjászt a Lobogó Nélküli Testvériség fontos emberét látjuk viszont, ő lesz Anguy.

Stannis Baratheon feleségét, Selyse Baratheont Tara Fitzgerald játssza. Selyse élete nagy részét magányosan, egy sötét toronyba zárva tölti.

A harmadik évadban megismerhetjük Catelyn Stark testvérét, Edmure Tully-t is, aki apja halála után Zúgó ura lett. Edmure karakterét Tobias Menzies kapta.

Anton Lesser alakítja Qyburn-t az óvárosi Citadellából.

Friss!!!
2013. március 31-én startol majd a 3. évad, amelyben természetesen sok új karakter felbukkan majd. A tovább mögötti videóban ők mutatkoznak be. Mármint szó szerint, közlik a nevüket és, hogy kit fognak játszani. Érdekes látni a fejeket.
(winnie beleszól: Vannak benne ismerős arcok, volt aki angol sorozatokból, más a világ egyik legsikeresebb filmjéből jött, de nem kicsit néztem, amikor a kissrácot megláttam az Love Actually-ből, hahh!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése